dinsdag 8 september 2009

Have fun!
Voorkom burn-out. Doe leuke dingen!

Wanneer je eigen baas wilt zijn, is het belangrijk dat je werk en persoonlijk leven in balans zijn.

Neem vrij om iets leuks te doen.
Slaap genoeg
Wees vriendelijk voor familie en vrienden
Houd contact met vrienden
Eet genoeg groenten en fruit
Wees dankbaar. Dit geeft een goed gevoel.
Wees gelukkig. Gelukkige mensen verdienen meer.

Idee eigen bedrijf!
NOOIT WORDT JOU EEN WENS TOEBEDACHT ZONDER DE KRACHT OM DEZE TE VERWERKELIJKEN! ( UIT Bärbel Mohr “activeer je onderbewustzijn”).

Na jarenlang bij diverse bedrijven in parttime dienst te hebben gewerkt, ben ik begonnen aan een zoektocht naar leuke bedrijfjes, die ik vanuit huis kan starten. De leuke ideetjes voor een eigen bedrijf zijn er wel (als je goed zoekt), maar een overzicht is nauwelijks te vinden. Hier volgen allerlei ideeën om een eigen bedrijf(je) te starten.
Juist in deze tijd waarin alles snel moet en vooral op tijd, is het moeilijk om rust en evenwicht te bewaren in je dagelijkse leven. Met een bedrijfje aan huis wat je natuurlijk alleen kan uitoefenen, maar ook met iemand samen, is het mogelijk om je thuissituatie te matchen met een werksituatie, maar wel thuis dus!

IDEEËN
Het verkopen van bruids- en doopsuikers en het maken van cadeaupakketjes.
Leuke website voor verpakkingsmateriaal (Engels) is
http://www.ancientwisdom.biz/
Het maken van sieraden en het verkopen hiervan.
Om een idee op te doen:
http://www.pinkpepper.nl/
Fashion consultant
Fashion stylist
Taarten/cake maken + decoreren
Kinderkleding ontwerpen + maken
Boodschappen dienst voor ouderen
Fotograaf voor kinderpartijtjes
Interieurstylist
Spiritueel consultant
Zeep maken

VeniceLast year we were in Italy and we have enjoyed it very much! We have been to Venice and were very lucky to find the famous mask shop, Ca d'el Sol. In this shop the most beautiful masks are made for Carnival and other festivals.
Vorig jaar zijn wij in Italië geweest en we hebben er van genoten. We zijn in Venetië geweest en hadden per toeval de beroemde maskerwinkel, Ca d'el Sol ontdekt. In deze mooie winkel zijn de prachtigste handgemaakte maskers te vinden voor Carnaval en andere festiviteiten. Je kunt er natuurlijk ook voor jezelf maskers kopen, wat wij ook gedaan heb.